Boormachine met koffer

Boormachine

Voor mijn verjaardag heb ik een boormachine met koffer gekregen. Echt een geweldig cadeau, die zeer goed van pas komt. Deze keer is het een bijzonder zwaar model, die zonder moeite door betonmuren en ander zwaar materiaal heen gaat. Een tijd terug heb ik namelijk mijn best gedaan om een klein schilderijtje op te hangen. Echter zijn de muren van onze woning gemaakt van zeer dik beton. Hoe ik ook mijn best deed, ik kreeg er geen gat in. Een buurman hoorde mij klungelen en deze stond aan de deur met een boor die met gemak een gat in de muren kon maken. Eindelijk kon het schilderijtje opgehangen worden. Boormachine

Bijzonder tevreden over mijn boormachine

Via Fixami.be is veel elektrisch gereedschap te bestellen. Toen ik mijn boor voor de verjaardag had gekregen ben ik een dag later zelf op deze website gaan kijken. Hier heb ik mijn ogen uitgekeken, want nog nooit heb ik zo een groot assortiment van gereedschap gezien.  Mijn boor, daar ben ik erg blij mee, maar van het verjaardagsgeld heb ik ook nog ander gereedschap hier gekocht.

Geen klus is nu meer hetzelfde, sinds ik mijn gereedschap via Fixami heb gekocht. Als er een gat in de muur moet worden gemaakt, dan loop ik naar de schuur, pak mijn koffer met boor en ga aan de slag. Binnen een paar minuten is het gat geboord en kan het betreffende voorwerp opgehangen worden, of in elkaar worden gezet. Klussen is nu echt mijn hobby geworden en dat heb ik te danken aan het gereedschap wat je bij Fixami kan kopen.  Boormachine