Werkkleding kan ook modieus zijn

Veel medewerkers van bedrijven klagen over werkkleding die ouderwets is en niet comfortabel zit tijdens het werk. Terwijl juist bedrijfskledij goed moet zitten, voldoende bewegingsvrijheid geeft en je er een goed gevoel bij hebt tijdens het dragen. Suit up now is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van bedrijfskleding voor iedere branche. Op maat gemaakt of uit voorraad, met maar één missie. Iedereen moet zich comfortabel voelen op zijn werk, maar ook de nodige veiligheidsaspecten in acht kunnen nemen. Onze kleding is niet alleen modieus, maar voldoet ook aan alle eisen die aan werkkleding worden gesteld.

Bedrijfskledij

Kijken in onze showroom

Voordat je een keuze maakt welke kleuren en stoffen je neemt wil je dit natuurlijk in je handen hebben gehad. In de showroom van ons bedrijf hebben we de stoffen hangen van al onze bedrijfskledij. Heb je ons advies nodig dan staan we voor je klaar om een weloverwogen keuze te maken welke bedrijfskledij je aantrekkelijk vindt voor je bedrijf. Je kunt een bezoek aan de showroom inplannen als een dagje uit van het bedrijf, wanneer je in de ochtend komt kunnen we desgewenst een lunch verzorgen tegen de middag. Maak je medewerkers blij met kleding tijdens het werk die niet alleen comfortabel, maar ook zeer modieus is en fijn om te dragen.

Neem bedrijfskleding serieus voor je medewerkers

Er zijn nog veel bedrijven die niet serieus omgaan met medewerkers betreft de bedrijfskledij. Vaak wordt vergeten dat goede en moderne kleding bijdraagt aan de sfeer binnen een bedrijf. Werkkleding die niet comfortabel zit helpt niet mee voor de sfeer, in het uiterste geval kunnen werknemers weigeren om de kleding te dragen. Dit kun je voor zijn door de kleding te laten verzorgen door Suit up now, moderne lekker zittende kleding. Of je nu buiten werkt, in een restaurant of op kantoor. Voor iedere branche hebben we geschikte kleding.